top of page

Welkom op de website van Blox' visuals in Mookhoek 

Nieuw in het Fotoboek: de Leerlingenpagina!

 

Op de afsluitende foto tour van de "fotocursus voor beginners" heb ik mijn leerlingen gevraagd hun beste drie foto's naar mij te sturen, zodat ik ze hier op de website kon plaatsen.

In het Foto boek staat het resultaat, met daarbij nog wat aanwijzingen en tips van de docent..

Klik HIER om naar de pagina te gaan

De start van 2022

Het eerste kwartaal van 2022 zit er op. De start van dit jaar is bezet met de expositie in dienstencentrum "t Weegje in 's-Gravendeel en natuurlijk de cursus. Op zaterdag 2 april heb ik mijn eerste groep leerlingen begeleid tijdens een wandeling in De Oeverlanden bij Strijen Sas. Tijdens de wandeling heb ik ze wat opdrachtjes gegeven en konden ze me vragen stellen over hoe ze instellingen konden gebruiken op hun camera, of hoe bijvoorbeeld een compositie te maken.

Het was de afsluiting van 4 avonden les en praten over fotografie. Het cursusboek kunnen ze als een waardevol naslagwerk gebruiken om door te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat ze veel blijven fotograferen waardoor ze het steeds beter onder de knie krijgen.

 

Nieuwe uitdagingen

 

Het is tijd om te beginnen aan een nieuwe uitdaging. 

Sinds een paar dagen ben ik volop bezig met een aantal oude camera's en lenzen om alles pico bello in orde te hebben. De komende tijd komt voor een deel in het teken te staan van filmrolletjes. Na de exopsitie van het begin van het jaar heb ik me voorgenomen dat ik ook een volledige expositie wil kunnen tonen die geheel met fim is gemaakt en zelf afgedrukt in de doka. Ik kan nog niet helemaal inschatten hoeveel tijd ik daarvoor nodig ga hebben, maar afgelopen weekend zijn de eerste foto's gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook mijn Blox' Blog waarin ik wat achtergronden vertel van mijn foto's en over evenementen of projecten waar ik mee bezig ben.

 

Ik wens je veel kijkplezier en wanneer er vragen zijn, ga dan naar het contactformulier en stel ze.

 

 

 

 

 

2020-12-23 Rotterdam 001444.jpg

Licht van kassen reflecterend tegen de wolken

2020-12-20 Rotterdam 001436.jpg

Rotterdam Winterstad lichtproject vanaf 20km afstand

2020-11-22 000826.jpg

Zeemeeuw Noord Frankrijk

2020-11-22 000818.jpg

Het Kanaal Noord Frankrijk

2020-10-18 001186.jpg

Gevels ASZ Dordrecht

2020-12-04 001408.jpg

Centraal trappenhuis  Markthal Rotterdam

bottom of page