top of page

Werk in opdracht

Uiteraard kan ik uw bedrijfsfotowerk verzorgen voor producten, projecten, gebouwen en evenementen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met uw vraag. 

Ik kan u het volgende bieden:

- Het vervaardigen van originele zwart/wit foto's met het analoge proces. De foto's die hiermee       gemaakt worden hebben een heel ander karakter dan een digitale zwart/wit print.

- Het maken en leveren van kunst reproducties in een absolute galerie kwaliteit. Van het maken van   het beeldmateriaal tot het leveren van "Limited Editions" van uw kunstwerk(en). Deze kunnen ook     worden voorzien van een certificaat van echtheid, wat door de kunstenaar word ondertekend. Zo       bent u er zeker van dat de oplage ook werkelijk gelimiteerd is. 

- Fotowerk voor bedrijven. Ik maak de beelden van uw producten of diensten voor het samenstellen     van brochures, catalogi en ander presentatiemateriaal. Ik kan alle professionele formaten leveren   voor verdere verwerking in het grafische proces.

- Fotowerk op maat: Uw scene op groot formaat in uw interieur. Ik verzorg e.e.a. vanaf het maken     van het beeld tot afgeleverd bij u thuis. (Onderwerpen bijv. uw klassieke auto, een plek met       herinneringen enz,enz.)

- Afdrukken van mijn eigen artistieke werk. Ik heb een ruime voorraad aan beelden hiervoor. Neem     ook een kijkje op de Stock pagina voor wat mogelijkheden.

 

- Artisieke beelden in gelimiteerde oplagen. Regelmatig ververs ik de beelden op de site, en in de   Galery plaats ik de meest bijzondere.

- Advies en eventueel training voor foto apparatuur. Wanneer ik mij bezig houd met keuze van         apparatuur, verdiep ik mij daar vrij ver in. Inmiddels heb ik een aantal betrouwbare               informatiebronnen gevonden, waardoor ik ook u kan helpen met het maken van een keuze. 

- Het terughalen van gegevens van SD kaarten en harde schijven. Neem contact op voor een opgave van   de kosten.

Voor het afdrukken van uw bestellingen kunt u kiezen voor diverse mogelijkheden. Hout, canvas, alu-dibond, perspex en hoge kwaliteit fotopapier. Ik maak gebruik van een gekalibreerd proces waardoor de kleurbeheersing zo optimaal mogelijk is. 

 

Ik werk o.a. met:

canon-press-centre-canon-logo_tcm16-1449
canon-press-centre-eos-logo_tcm16-144948
CPS-Logo-Hero-Top-z2.png
sigma-logo-png-transparent.png
Olympus-Logo.png
OM-D-Logo_pos.jpg
Micro.Four.Thirds.Logo.png
white-apple-logo-on-black-background-md.
images.png
images-2.png
CO1.png
bottom of page