Blox' gaat er voor!

Zoals je op de voorpagina hebt kunnen lezen, komt er weer een expositie aan! Na eerder op dezelfde lokatie te hebben gehangen in coronatijd (anderhalf jaar), is het nu de beurt aan de grote hal. De eerste expositie bestond uit 14 foto's, grotendeels Hoeksche Waarde. Voor de grote hal staan er nu 47 klaar!

Bij het samenstellen vond ik een paar aparte zaken, die minder interessant zijn voor het grote publiek, maar des te interessanter voor "collega's".

Mijn keuze voor de vier hoofdonderwerpen bleek ongeveer ook eek keuze tussen de verschillende camera's die ik heb gebruikt! Architectuur bijvoorbeeld, is bijna helemaal gemaakt met de kleine MFT camera, Olympus OM D 10 II. Alleen een paar oudere foto's zijn gemaakt met de Canon EOS 60D. De serie Time is gemaakt met een Canon EOS 40D van 14 jaar oud, met een Canon Bellows FL balg en een Canon FL 50mm f1.8 (beiden rond de 50 jaar oud. Côte Blanc is gemaakt op Canon EOS 5D mkII en als laatste Hoeksche Waarde is bijna geheel op Canon EOS 5DSr gemaakt.

Zo zie je eigenlijk dat onderwerpen en omstandigheden zorgen voor je camera keuze..Blox' Blog
Recente berichten
Zoeken op trefwoorden
Volg mijn Blog