Blox' en Beta.

Afgelopen twee weken ben ik druk geweest met testen van een beta versie van de nieuwste editie voor mijn digitale doka. Ik had de nieuwe versie al besteld, maar ik ontdekte een fout in de licentie. Na een mailtje werd dat meteen hersteld en ik kreeg daarbij de uitnodiging om de nieuwe Beta vesie mee te testen. Wereldwijd doen daar ca. 1000 mensen aan mee. Het verzoek is daarbij om de software tot het uiterste te benutten en proberen kapot te krijgen. Dat laatste is niet gelukt. Het draait prachtig, wat je ook uithaalt. Daarnaast zitten er een paar nieuwe functies in, die bijvoorbeeld het editen een stuk sneller maken. Ik had eerst mijn twijfels of ik dat ooit zou gebruiken, maar niets is minder waar. Het grootste vordeel is dat je je blik nauwelijks van je foto hoeft te halen naar je afregel schuiven. Simpel een letter en schuiven met de pen of muis.

Ik was ook in eerste instantie bang dat de beelden van mijn nieuwste camera, 50Mp, traag zouden worden onder zoveel editing mogelijkheden, maar ook dat is zeker niet gebeurd! Ik hoef geen geheugen bij te prikken of andere dure zaken aan te schaffen. Voor mij is dit een aanrader, en heb nog geen dag spijt gehad van het verlaten van Lightroom.


Zo'n project is zeer leerzaam, omdat je wat oud en nieuw werk opnieuw gaat bekijken en editen. Het resultaat is dat je andere, betere foto's krijgt.


De kleuren zijn strakker geworden en eindelijk heb ik Engeland een stuk beter in beeld!


Klik hier om te kijken waar ik dit mee gemaakt heb.


Blox' Blog
Recente berichten
Zoeken op trefwoorden
Volg mijn Blog

 

© 2015 - 2020 Blox' visuals. Laatst bijgewerkt op 15 april 2021

© Alle beelden zijn van Blox visuals
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now