top of page

Oude voorpagina berichten 

Expositie

Het is zover! Vanaf 29 december aanstaande tot eind februari 2022 is mijn eerste uitgebreide expositie te zien in Dienstencentrum "'t Weegje" Weegje 1D 3295 CT in ’s-Gravendeel. Deze tentoonstelling bevat 4 series foto's. De hoofdonderwerpen zijn: Time, Côte Blanc, Architectuur en Hoeksche Waarde. Van ieder van de onderwerpen laat ik iets zien omdat het interessanter is om de diversiteit te laten zien, dan om veel van hetzelfde te presenteren. 

Bij de voorbereiding van de expositie heb ik ervaren hoe lastig het is om met foto's een gebalanceerde en interessante samenstelling te maken, zonder dat het saai word. Vandaar de keuze om vier series op te hangen die onderling niet verbonden zijn. 

In de Blox' Blog zal ik nog wat dieper ingaan op een paar interessante punten.

Als laatste ben ik blij met de keuze die ik gemaakt heb om alles zelf te produceren. Op een enkele na, zijn alle afdrukken in eigen huis gemaakt.

Ik wens je veel kijkplezier, en ik zou het leuk vinden een bericht te krijgen wat je er van vond via de contactpagina.

HELLUP Ik heb een camera!!! UPDATE

Op 16 november is de eerste workshop geweest in buurthuis Me Mekaer in Strijen. Ondanks de huidige corona maatregelen, was er een fijne opkomst. Zeven mensen zochten hulp met hun camera, en door de groepsgrootte was er was meer individuele aandacht. De presentatie die ik had voorbereid tipte precies een paar punten aan waar de aanwezigen mee te kampen hadden. Het uitgangspunt van deze workshop was heel praktisch gericht en bood een paar inzichten om mee te gaan experimenteren. 

Er zijn een paar aanvragen binnen voor de aangeboden cursus, en ik hoop op nog meer reacties te krijgen, waarna we van start kunnen in het nieuwe jaar. Ondanks alle lastige termen in de fotografie wil ik het uitgangspunt vooral praktisch laten. Natuurlijk komt de beroemde belichtingsdriehoek aan bod en compositie, maar daarnaast moet er ook veel aandacht zijn voor wat er mogelijk is met de camera die men bezit, zonder dat er meteen immense bedragen mee zijn gemoeid.

Als u dit leest en u wil meer weten over de cursus, stuur een berichtje via het contactformulier, en ik krijgt de informatie toegezonden.

UPDATE!!!

Inmiddels is het cursusboek klaar en ik verwacht het komende week van de drukker. Tevens heb ik nu 5 cursisten die vanaf woensdag 23 februari aan de slag gaan. De lokatie is wel veranderd, we gaan naar Strijen-Sas. Daar staat een geweldig verenigingsgebouw wat schreeuwd om wat meer bezetting. Daarbij hebben we om de hoek een geweldige proef lokatie met een prachtig natuurgebied (De Oeverlanden) en een pittoresk dorp (Ophaalbrug over de sluis).

Wilt u nog meedoen, er is nog plaats!

bottom of page