top of page

Blox' Gallery

 

Welkom in de Gallery! 

Het is bijna altijd mogelijk om een foto die je hier op de website ziet, of op een expositie te bestellen als afdruk om aan de muur te hangen. Ook kun je me vragen naar specifieke onderwerpen naar wens. In principe kan ik alles voor je maken.

 

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om af te drukken bijna onbegrenst. Ik kan je diverse voorbeelden van printen laten zien, van de gewone papier print tot acrylglas van 11 mm dik en alles wat daar tussen zit.

De serie "Water" bijvoorbeeld (zie onder de tekst), bestaat uit studio foto's. Ze zijn per stuk te bestellen, maar ook als drieluik, in ieder gewenst formaat of ondergrond. (vraag naar de mogelijkheden!!) (Klik op de foto's voor een vergroting.)

 

Heeft u vragen en/of bestellingen, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.

 

 

 

* Prijzen zijn altijd op aanvraag naar specificatie van de opdrachtgever en bevat het te leveren materiaal en het gebruiksrecht van het beeldmateriaal in beperkte vorm. De opdrachtgever verwerft nimmer het recht de afbeelding te kopiëeren, na te maken, of te  vermenigvuldigen zonder toestemming van de maker van het beeldmateriaal, in welke vorm dan ook. Copyright blijft ten alle tijden aan de vervaardiger van het beeldmateriaal en is door de wet beschermd.

Water

Water

Sterrenhemel

Deze foto is gemaakt op zondag 24 feb. 2019 om 21.15 in de avond. Gemaakt met Canon 5D mkII met Sigma 85mm f1.4 ART series lens. Ontwikkeld met Capture One Pro software. In werkelijkheid waren maar een paar sterren te zien..

Canon EOS 5D Mark IIS02IMG_2991 1.jpg
bottom of page